Degustacije in vinsko-kulinarična popotovanja
Kulinarična popotovanja

Degustacije in vinsko-kulinarična popotovanja

Kadar prebudimo vse čute, ostanejo odtisi spominov v naših srcih. Ne glede na to, ali gre za sproščeno druženje s prijatelji ali za poslovni team-building. Na Domačiji Medot se trudimo, da prav vsak obisk pri nas ostane v lepem spominu, takšnem, ki se zasidra blizu srca. Lepo vabljeni v prečudovita sončna Brda, kjer nam narava pričara lepe trenutke, mi pa vam postrežemo njene skrbno pridelane sadove.

Wine is a work of art!
- PAKET 1 -

Vinski “journey”
po poti Zvonimirja Simčiča, očeta rebule

Na Domačiji Medot degustacije predstavljajo pravo vinsko popotovanje iz vinograda do kleti, iz kleti do kozarca. Spremljajo nas zgodbe o avtohtoni rebuli, ki nam je odprla pot med najboljša vina na svetu in ki smo jo ohranili prav zaradi prizadevanj Zvonimirja Simčiča, začetnika penin Medot. Spoznali boste tudi proces pridelave penin po klasični metodi, ki je nekoliko bolj kompleksen in manj splošno znan, zato ga z največjim veseljem razložimo in pokažemo vsakemu gostu, da bolje razume, kaj okuša v kozarcu. 

 Degustacijo naših vin ponujamo v dveh obsegih, osnovnem in razširjenem, pri čemer razširjeni vsebuje tudi letniške penine. V obeh primerih pa naša vina spremljajo ekskluzivni prigrizki, ki jih je chef Restavracije Gredič ustvaril v sodelovanju z enologi Medota prav posebej za spremljanje naših penin in vin, ki jih strežemo le na Domačiji Medot.

***

Panoramski degustacijski izlet

4 vzorci vina
voden ogled kleti
posebni Medotovi prigrizki

35 €/osebo

***

Premium vinsko popotovanje po stopinjah očeta rebule

6 vzorcev vina (vključno z letniškimi peninami)
voden ogled kleti
posebni Medotovi prigrizki v razširjeni različici

60 €/osebo

Minimalno število udeležencev: 4

Wine is a work of art!
- PAKET 2 -

Medotovo vinsko-kulinarično doživetje
s pridihom lokalnih in izbranih okusov

Pogosto potrebujemo in vse bolj cenimo čas in mir, ko se lahko v prijetnem okolju v izbrani družbi ob dobri hrani in pijači sprostimo in prepustimo trenutku. Prav za takšne trenutke na Domačiji Medot v sodelovanju s chefom Restavracije Gredič postrežemo tudi več hodni meni, da lahko v zaključeni družbi uživate popolno zasebnost z vrhunskim vinom in kulinariko.  Krožniki, ki predstavljajo lokalne kulinarične dobrote, so ustvarjeni v popolni harmoniji z našimi vini.

Vabljeni na vrhunsko vinsko-kulinarično doživetje na Domačiji Medot.

***

Medotov meni

pozdrav iz kuhinje
3 hodni meni
4 vzorci vina
ogled kleti

70 €/osebo

***

Popolno Medotovo doživetje

pozdrav iz kuhinje
4 hodni meni
6 vzorcev vina
ogled kleti

85 €/osebo

Minimalno število udeležencev: 6
Maksimalno število udeležencev: 60

Wine is a work of art!
Za rezervacije in več informacij nam pišite na info@medot-wines.com ali nas pokličite +386 5 9336 160. Z veseljem vas bomo pospremili na edinstveno doživetje po poti rebule.
Wine is a work of art!

Priljubljene

Priporočamo nadgradnjo brskalnika
Naša spletna stran je detektirala, da uporabljate zastarelo verzijo iskalnika, kar vas bo oviralo pri nekaterih funkcionalnostih.
S pomočjo spodnjih povezav nadgradite svoj obstoječi brskalnik.
0 Košarica
Dodaj vse obrnjene izdelke v košarico Obrnjeno