Degustacije in vinsko-kulinarična popotovanja
Kulinarična delavnica

Kulinarična delavnica

Imate radi nove izzive, stavite na vrhunsko kakovost in enkratne kombinacije okusov narave ter razvijate nove veščine? Potem je Medotova kulinarčina delavnica kot nalašč za vas in vašo ekipo.


Pridružite se nam na ekskluzivni kulinarični delavnici v osrčju ene najznamenitejših eno-gastronomskih regij. Dovolj je že nekaj trenutkov, ko se odmaknete od vsakodnevnih skrbi v sproščujoč ambient, da se zgodi čarovnija. Na Medotovi kulinarični delavnici A’ la-carte boste pripravili in servirali celovit obed ter hrano idealno spajali z vinom.

Okus hrane začne pri sestavinah, lepo oblikovani krožniki pa pokažejo ljubezen in strast do kuhanja. Svoj edinstven meni boste sestavili skupaj s chefom vrhunske Restavracije Gredič ter z njim hrano tudi pripravljali in postregli, za spajanje hrane z vinom pa se boste posvetovali z vrhunskim enologom kleti Medot. Delavnica, ki bo prebudila vse čute in vas popeljala na nepozabno doživetje v krogu vaših sodelavcev ali prijateljev.

Trajanje: predvidoma 4 ure
Primerno za 6-15 udeležencev

 

Možnosti razširjenega paketa

 • Voden ogled vinske kleti, predstavitev procesa izdelave vin, ogled vinograda, degustacija vin
• Nočitev v butičnem hotelu Gredič
• Večerja z degustacijskim menijem in vinsko spremljavo v restavraciji Gredič

 

 

Naši kuharski mojstri pravijo, da se tista skrivnostna sestavina najokusnejših krožnikov imenuje strast do kuhanja. Nagradite svoje zaposlene z izletom v Brda in se prepustite naši strokovni ekipi, ki bo poskrbela za sproščeno, zabavno in hkrati poučno delavnico.

Wine is a work of art!
Za rezervacijo kulinarične delavnice in več informacij nam pišite na info@medot-wines.com ali nas pokličite +386 5 9336 160. Z veseljem bomo poskrbeli za oblikovanje programa v skladu z vašimi željami.
Wine is a work of art!
0 Košarica
0 Dodaj obrnjen produkt v košarico Obrnjeni