07.12.2021

Podariti vino ali penino – 3 ideje in 1 nasvet

Podariti vino ali penino – 3 ideje in 1 nasvet
Wine is a work of art!

Podariti vino je šik. Penino - še bolj šik. Z dobro izbrano steklenico vina ali penine glede na priložnost boste gotovo naredili vtis. Kadar jo dopolni še primerna embalaža, pa boste svojemu darilu dodali tisto piko na i, ki si jo zaslužita tako vino kot obdarjenec.

Wine is a work of art!

Obdarovanje je od pradavnin povezano s samim bistvom človeka. Z izražanjem občutkov, izkazovanjem pripadnosti in ljubezni ali ogledovanjem sebe v očeh drugih se uresničujemo kot socialna bitja. Obdarovanje nas predvsem poveže. Povezovanje z ljudmi okoli nas pa nam daje občutek smisla in zadovoljstva, ki razsvetljuje dušo in v nas prebudi tisto najboljše.

Ni potrebno biti velik poznavalec vin, da lahko izberete zares dobro steklenico za darilo. Ponujamo vam nekaj idej:

Darilna embalaža naj podpira izbiro vina

Z vrhunskim vinom vsekakor pri darilu ne boste zgrešili in v Sloveniji imamo resnično možnost vrhunske izbire na domačih tleh. Ne pozabite pa, da je pri tem pomembno tudi, kako je vino zapakirano, saj je darilna embalaža pomemben element, ki zaokroži darovanje. Če ste se resnično potrudili pri izbiri vina, bo darilna embalaža pomembno prispevala k celotnem vtisu. Bolj, ko je vino kakovostno, elegantnejša naj bo darilna embalaža. Ne gre le za to, da bo dokončno poudarila karakter vašega izbora z eleganco ali usmerjenostjo k naravi ali kakšno drugo značilnostjo, temveč bo predvsem poudarila vrednost izdelka in nenazadnje vaš odnos do te vrednosti.

Drugače povedano, vino brez posebne zgodbe v darilni vrečki brez posebne zgodbe lahko deluje, kot da ste se pravkar rešili ene pogrešljive steklenice iz domače vinske vitrine. Ko se z izbiro potrudite, pa naj to dopolni še ovoj. Če imate umetniško žilico, boste gotovo imeli nešteto idej, kako zaviti darilo. Vsekakor pa je zanesljiv dodatek originalna darilna embalaža vinarja ali kleti, posebej, ko gre za butično izbiro.

Pri Medotu smo poskrbeli za možnost nakupa darilne embalaže za naše penine. Tako boste vsako našo penino lahko kupili skupaj s pripadajočo darilno škatlo iz kartona, ki bo poudarila eleganco. Za bolj posebne priložnosti lahko za embalažo izberete unikatno leseno škatlo z napisom Medot, ki bo vašemu darilu vdahnila pridih tradicije in prestiža.

Ponudba vin

Torej, obljubljeni nasvet za konec: vedno izberite embalažo, ki podpira vsebino darila. Naj ne bo bolj zahtevna, kot je vino ali priložnost, in seveda obratno, če je vino zelo posebno, naj bo takšna tudi embalaža. Vaše darilo naj bo neponovljiva zgodba, ki vas bo z obdarjeno osebo povezala na neponovljiv način.

Wine is a work of art!

Ob nakupu penin Medot bodite pozorni na ponudbe skupaj z darilno embalažo:

Wine is a work of art!
Wine is a work of art!

Individualno ponudbo darilne embalaže za posebne dogodke ali poslovna darila pa lahko naročite tudi pri nas na Domačiji Medot. Oglejte si ponudbo:

Ponudba
Wine is a work of art!
0 Košarica
0 Dodaj obrnjen produkt v košarico Obrnjeni